İNSTAGRAM HESAP DOĞRULAMA

 

  İnstagram Hesap Doğrulama İşlemleri Nasıl Yapılır?

 

İnstagram, kullanıcıları için Ağustos 2018’de “doğrulama sistemi” sunarak, bu uygulamaya daha önce başlayan Facebook ve Twitter'ın bu alandaki liderliğini takip etti. Sosyal medya devi, bu özelliği, fotoğraf paylaşım platformunda orijinalliği ve güveni artıracağını umarak hayata geçirdi. Ancak Instagram hesap doğrulama işlemlerindeki katı kriterler, bazı kullanıcılarda rahatsızlığa yol açıyor. Çoğu insan İnstagram'ın doğrulama gereksinimlerinin Facebook ve Twitter'daki doğrulama işlemlerinden daha katı olduğunu düşünüyor.

İnstagram hesap doğrulama işlemlerinin tamamlanması uzun bir süreç gerekiyor. Sadece “doğrulama talebi” göndermek yetmiyor. Bu talebin öncesinde ve sonrasında yapmanız gerekenler var!

İnstagram verified işlemini yapmak isteyenler için adım adım bir yol izleyerek hizmet veren İnstagram doğrulama şirketi, hesabınızı onaylatabilir. İnstagram mavi tik alma işlemlerini İnstagram partner ajans aracılığı ile yapabilirsiniz. İnstagram doğrulama şirketi, doğrulanmış İnstagram hesabı konusunda uzman bir ekiple kısa sürede sonuç almanızı sağlayabilir.

Özellikle katı kurallar sebebiyle bir İnstagram hesap doğrulama ajansı kılavuzunuz olabilir. Ayrıca, gerekli şeyleri yaptığınızı düşünerek mavi tik alma talebi yaptığınız halde onay alamıyorsanız bir yerlerde bir şeyler eksik olabilir! Yani profesyonel bir desteğe ihtiyacınız olacak.

Peki, Instagram mavi tik alma için neler gerekli? İnstagram partner ajans size ne sağlayabilir? Doğrulanmış İnstagram hesabı ne tür faydalar sağlar? İşte cevapları…

 

İnstagram Hesap Doğrulama İşlemi Nedir?

Mavi tik, “imrenilen” bir uygulamadır ve elde edilmesi zordur. Zaten elde edilmesi kolay olsaydı imrenilemezdi! Yani Instagram mavi tik alma başlı başına prestijli bir durum. Kendinizi önemli hissedersiniz. Bu onayı almak için küresel bir marka veya ünlü bir yıldız olmanıza gerek yok! Ancak sıradan bir kullanıcı da kolay kolay bu doğrulama adımlarını geçemez. En azından “ünlü bir halk figürü” olmalısınız! Yani büyük bir takipçi kitlesine ulaşan hesaba sahip olmalısınız. Ancak tam olarak ne kadar kalifiye takipçi veya bu takipçilerin ne kadarının önemli olması gerektiği konusunda kimsenin kesin bir bilgisi veya yargısı yok!

Geçmişte doğrulanmış hesaplara sahip ilk kişiler, Instagram hikayelerini blog gönderilerine, açılış sayfalarına ve ürün listelerine entegre edebilen kişilerdi. Artık doğrulanmak için 10 bin takipçiniz olması gerekmiyor. Herkes Instagram'da fazla trafik üretmeyi başarabilir. Ve doğal olarak takipçi artırmayı da…

Instagram'ın hesap doğrulanma işlemi başvurusuna herkesin hakkı vardır; ancak herkes Instagram mavi tik alma çabasında başarılı olamaz. En fazla takipçisi olanlar, en fazla erişime ve etkileşime sahip olanlar ve tüm bunları kazanmak için yaptıklarını Instagram aracılığı ile paylaşanlar bu hakkı kazanır. Bu nedenle “belirtilmeyen” bir takipçi eşiğini aşmalısınız. Ayrıca, “kabul edilebilir” bir erişim sağlamakla işe başlayabilirsiniz. Hemen takipçilerinizi artırmaya başlayın ve bu imtiyaza sahip oluncaya kadar bir şeyler yapın!

Bu işlemler için İnstagram hesap doğrulama ajansı veya İnstagram doğrulama şirketi ile çalışabilirsiniz. Özellikle kurumsal Instagram hesaplarının daha kolay mavi tik alması için İnstagram partner ajans destek olabilir.

İnstgram verified için devam edelim!

İnstagram Hesap Doğrulama Nasıl Yapılır?

Instagram hesap doğrulama adımı, İnstagram verified veya Instagram mavi tik alma kurallarına uymayı kabul etmenizle başlar. Yani hesabınızın doğrulanabilmesi için Instagram'ın Hizmet Şartları ve Topluluk Kurallarına uymalısınız! Bu kuralların kısa bir özeti Instagram'ın Topluluk Kuralları sayfasında özetleniyor. Buna göre “yalnızca kendi fotoğraflarını ve videolarını yayınlama, yasalara uyma ve Instagram'daki herkese saygı gösterme” gibi kuralları kabul ederek, bu maddelere azami hassasiyet göstermelisiniz. Ayrıca, insanları spam etmekten ve müstehcenlikten kaçınmalısınız!

İnstagram mavi tik alma veya İnstagram verified başvuru işlemlerini birkaç adımda tamamlayabilirsiniz. Peki, neler yapmalısınız?

Hemen özetleyelim;

·         Hizmet Şartları ve Topluluk Kuralları’nı onaylayın.

·         Doğrulama talebi formuna ulaşmak için Instagram profilinizi ziyaret edin.

·         “Ayarlar” bölümüne girerek, “Doğrulama Talebi” seçeneğini bulun.

·         Alt kısımdaki “Doğrulama Talebi” alanı sizi, talep edilen ayrıntılı bilgileri doldurmanızın istendiği bir sayfaya yönlendirecektir.

·         Yönlendirildiğiniz bu alanda kullanıcı adınızı, gerçek adınızı ve yasal ya da işletme kimliğinizi belirtmeniz istenir.

·         Tam adınızı girin. Bu arada, yasal uyarıya dikkat edin: "Doğrulama talebi göndermeniz hesabınızın doğrulanacağını garanti etmez!"

·         Kimliğinize ait gerçek bir fotoğraf yükleyin. Gerçek kişiler için bu fotoğraf; kimlik belgesi, sürücü belgesi ve pasaport fotoğrafı olabilir.

·         Bir şirket için doğrulama isteniyorsa vergi levhası, ticari fatura veya şirkete ait bir sözleşme yüklenmesi gerekiyor.

Bu kadar! Instagram talebinizi inceledikten sonra size bilgi verecektir. Bu adımlardan sonra biraz beklemeniz gerekecek! Bir Instagram mavi tik alma isteği göndermeniz, hesabınızın doğrulanacağının garantisi değildir. Öncelikle Instagram'ın inceleme sürecinden geçmesi gerekiyor.

Bu süreç maalesef çoğu insan için olumsuz sonuçlanıyor. Çünkü Instagram’ın katı kurallarını aşmak kolay değil! Hesap doğrulama talebiniz incelendikten sonra bildirimler sekmesinde talebinizi onaylayan veya reddeden bir bildirim alacaksınız. Tüm bu işlemleri İnstagram doğrulama şirketi aracılığı daha doğur ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. İnstagram mavi tik alma fiyatı karşılığı Instagram verified sürecine gelinceye kadar yapmanız gerekenleri öğrenebilirsiniz.

İnstagram Hesap Doğrulanmanın Faydaları Nelerdir?

İnstagram’da “imrenilen” bir mavi tik veya mavi rozet almak gerçekten çok önemli mi? Instagram hesap doğrulama veya İnstagram verified ne ifade ediyor? Doğrulanmış Instagram hesabı işlemlerinin size kazandıracaklarını veya faydalarını şöyle sıralayabiliriz;

·         Prestij ve güven: Doğrulanmış İnstagram hesabı her şeyden önce hesabınıza ve doğal olarak size prestij ve güven kazandırır.

·         Gerçeklik: Hesabınızın “gerçek” bir kişi veya kuruma ait olduğu Instagram yöneticileri tarafından tescillenmiş olur.

·         Ürün pazarlama: Instagram’da herhangi bir ürün pazarlamak için farkındalık oluşturmanızı sağlar.

·         Tercih sebebi: Özellikle online alışveriş için tercih edilmenizin başlıca sebepleri arasındadır.

·         Takipçi kazanma: Hesabınız mavi tik aldıysa veya doğrulanmış Instagram hesabı sahibi iseniz doğal olarak takipçi sayınız fazladır. Ama mavi tikten sonra takipçi kazanma hızı ve etkileşim sıklığı artar.

·         Reklam: Yüksek takipçili bir hesap özellikle de reklamcıların ve firmaların ilgisini çeker. Bu fırsatı avantaja çevirerek para kazanabilirsiniz.

·         Kamuoyu oluşturma: Doğrulanmış İnstagram hesabı, aynı zamanda kamuoyu oluşturma platformudur. Yüksek takipçili bir hesabınız varsa bu konuda daha şanslı olursunuz. Yani herhangi bir konuda kamuoyunu saflarınıza çekebilirsiniz.

·         Markalaşma: Tutarlı bir markalaşma süreci yaşatır. Diğer platformlardaki takipçilerinizin Instagram'da sizi kolaylıkla bulmasını ve tanımasını kolaylaştırır.

İnstagram Hesap Doğrulama Ajansı, yukarıda sıraladığımız faydalara kısa sürede ulaşmanız için size yol gösterebilir. Bu zorlu süreci yöneterek, doğru adımlar atmanızı sağlar. İnstagram doğrulama şirketi, bu anlamda güvenli limanınızdır.

İnstagram Doğrulama Şirketi Neler Sağlar?

Instagram hesap doğrulama işlemleri için yapmanız gerekenler hakkında dijital bir ajanstan destek alabilirsiniz. Bunun için İnstagram mavi tik alma fiyatı ödemeniz gerekiyor. Sizin adınıza süreci yöneterek, talebinizin olumlu sonuçlanmasını sağlar.

Bir İnstagram doğrulama şirketi, sizin daha hızlı yol almanızı sağlayabilir. İnstagram hesap doğrulama ajansı aracılığı ile daha kısa sürede doğrulanmış İnstagram hesabı alabilirsiniz. İnstagram doğrulama şirketi, İnstagram verified işlemleri için yapmanız gerekenler için size rehberlik hizmeti verebilir. İnstagram mavi tik alma fiyatı ödediğiniz İnstagram partner ajans, Instagram’da mavi tikli hesap onay işareti sahibi olmanız için önemli kriterlere dikkatinizi çeker. Böylece daha kısa sürede güven ve prestij kazanabilirsiniz.

Instagram hesap doğrulama veya mavi tik alma başvurusunun size hiçbir zarar yok. Ancak onay alırsanız kazanabileceğiniz çok şey var! Kısa sürede doğrulanmış İnstagram hesabı almak için İnstagram hesap doğrulama ajansı desteğine ihtiyacınız olacak.

İnstagram Hesap Doğrulama Hakkında Bilmeniz Gerekenler

·         Doğrulanmış İnstagram hesabı, Instagram'ın “kamu yararına” olarak nitelendirdiği hesaplar için ayrılmış prestijli bir uygulamadır.

·         İnstagrama hesap doğrulama talebi işlemleri birkaç dakika sürer.

·         İnstagram mavi tik alma, gerçek adınızın veya kimliğinizin Instagram nezdinde uluslararası platformlarda onaylanması anlamına gelir.

·         İnstagram mavi tik alma, insanlara bir halk figürü, şöhret veya küresel bir marka olduğunuzun tescillenmesi demektir.

·         İnstagram verified, insanları sahte hesaplardan korur; takip etmek istedikleri gerçek kişileri, markaları ve kurumları kolayca bulmalarına yardımcı olur.

·         Doğrulanmış İnstagram hesabı için gerçek bir kişi, tescilli bir işyeri veya marka olmak zorunludur.

·         Hesap doğrulanma için herkese açık bir hesap, gerçek bir bio, bir profil fotoğrafı ve en az bir gönderiye sahip olmalısınız.

·         İnstagram, doğrulanmış hesapların “kişi, marka veya bir varlık için iyi bilinen, çok aranan bir kişiyi temsil etmesi” gerektiğini vurguluyor.

·         İnstagram, bir doğrulama başvurusunu incelerken kullanıcının birden fazla haber kaynağında yer alıp almadığına da bakar. Ücretli veya promosyon içerikler dikkate alınmaz.

·         Bir analize göre Instagram'daki en iyi markaların yüzde 60'ı her paylaşım için aynı filtreyi kullanıyor. Aynı filtreyi tekrar tekrar kullanmak, tutarlı bir hesap oluşturmanıza olanak tanır.

·         İnstagram hesap doğrulama değerlendirmelerinde Instagram kullanıcı adınızın diğer sosyal medya kanallarındaki kullanıcı adınızla aynı olması da dikkate alınır.

·         İnstagram, “diğer sosyal kanallara 'beni ekle' bağlantıları içeren” profilleri doğrulamıyor.

·         İnstagram mavi tik alma için kim olduğunuzu ve gerçekten ne yaptığınızı göstermelisiniz. Kişiliğinizi gerçek bilgilerle iletmeli, ilgili anahtar kelimelerle keşfedilebilirlik düzeyini artırmalısınız. Ayrıca, etkileyici bir “harekete geçirme” ifadeleri kullanmalısınız.

·         Bir marka için doğrulama istiyorsanız, profil fotoğrafı olarak şirketin logosunu kullanmanız mantıklı bir seçim olacaktır.

·         Profil fotoğrafları, Instagram'ın önerilen boyutlarına uygun olmalıdır (320 x 320 piksel).

·         Doğrulanmış İnstagram hesabı talebiniz reddedilirse, profilinizi geliştirmek ve kitlenizi büyütmek için biraz daha çalışmalısınız. Gerekli değişiklikleri yaptıktan ve platformda daha da popüler olduktan sonra tekrar bir Instagram hesap doğrulama başvurusu yapabilirsiniz.

 

·         İnstagram verified için İnstagram partner ajans aracılığı ile daha kolay ve hızlı sonuç alabilirsiniz.

 

➡️İlginizi çekebilirFacebook Mavi Rozet Nasıl Alınır ?  

 

➡️İlginizi çekebilir: İnstagramda Silinen Hesabı Geri Kurtarma Nasıl Olur ?