TWİTTER HESAP DOĞRULAMA

  Twitter Hesap Doğrulama İşlemleri Twitter Partner Ajans İle Çok Kolay!

 Twitter hesap doğrulama işlemlerini Twitter partner ajans aracılığı ile kolaylıkla yapabileceğinizi biliyor musunuz? Doğrulanmış Twitter hesabı için güvenli liman konumundaki İsabet Medya, Twitter verified hizmetleri de veriyor. Twitter mavi tik alma hizmeti mi almak istiyorsunuz? Twitter partner ajans hizmetlerinde “tam isabet” sonuç almak için İsabet Medya’nın hizmetleri ile tanışmalısınız. Twitter verified alanında profesyonel ve yetkili bir ajans olan İsabet Medya’nın mavi tik alma hizmetleri hakkında bilgileri derlediğimiz makalemiz size yol gösterecek! Twitter hesap doğrulama için etkili bir ajans arıyorsanız makalemize buyurun!

Twitter Hesap Doğrulama Neden Yapılır?

Twitter’de kendinizi ünlü biri gibi hissettiniz mi? Sevdiğiniz veya hayran olduğunuz biri Twitter mesajlarınızı şekillendirdiğinde bu çok hoşunuza gidecektir. Dünyanın dört bir yanından insanlar paylaştığınız içeriklere rastladığında bundan hoşlanırlarsa sizi aynı zamanda takip edecektir. Gerçekten eğlenceli ve gurur verici bir durum. Twitter, ünlü olmayan insanları vitrine çıkarma gibi eşsiz bir yeteneğe sahiptir.

Twitter hesap doğrulama hizmetleri ile bir adım daha ileri gitti. Doğrulanmış Twitter hesabı için başvurarak, mavi tik alma şerefini yaşayabilirsiniz. Mavi onay işareti rozeti, koltuklarınızı kabartacaktır! Twitter hesap doğrulama sonucu alacağınız mavi onay rozeti, kamuoyunun ilgisini çekebilecek bir hesabın orijinal olduğunun bilinmesini sağlar.

Twitter'ın doğrulanmış hesaplarla ilgili duyurusunda, hangi hesapları doğrulamayı seçtiklerini ve hangilerini seçmeyeceklerini belirleyebilecek birkaç unsur listeleniyor. Doğrulanmış Twitter hesabındaki en büyük faktör, profilin halkın ilgisini çekmesidir. Twitter hesap doğrulama işlemlerinin temelinde “kamu yararı” yatar. Twitter, mavi tik alma özelliği için şu alanlarda halka açık organizasyonlardan bahseder: Müzik, televizyon, film, moda, hükümet, siyaset, din, gazetecilik, medya, spor dalları, iş alanları ve diğer önemli hobi ve ilgi alanları…

Profilinizle ilgili asgari kurallara uyduğunuz sürece (profil fotoğrafı ve doğrulanmış telefon numarası gibi), doğrulanmış Twitter hesabı süreci, nihayetinde “kamu yararının ne olduğuna karar vermede” biraz öznel olarak görünüyor.

Twitter Verified Nasıl Yapılır?

Bu sorunun cevabını Twitter doğrulama şirketi ile kolaylıkla bulabilirsiniz. Twitter doğrulama fiyatı karşılığı kısa sürede doğrulanmış Twitter hesabı sahibi olabilirsiniz. Twitter verified için bazı kurallar var. Her aşamanın başarıyla tamamlanması gerekiyor. Bunun için profesyonel destek almanız, defalarca mavi tik alma başvurusu yapmanızı önleyecektir.

Twitter hesap doğrulama için temel olarak yapmanız gerekenler şunlardır;

·         Twitter'da telefon numaranızı doğrulayın.

·         Email adresini onaylayın.

·         Bir biyografi ekleyin.

·         Profil fotoğrafı ve kapak fotoğrafı yükleyin.

·         Doğum gününüzü ekleyin.

·         Web sitenizi ekleyin.

·         Tweetlerinizi düzenleyin.

Yukarıdaki işlemleri Twitter istatistiklerinin sağındaki "Profili Düzenle" alanında yapmalısınız. Bu alanda profilinizin çeşitli yönlerini düzenleyebilirsiniz. Fotoğraf ve metin alanlarını kolaylıkla düzenleyebilirsiniz. Bu bilgileri düzenlerken profil adının, kişinin veya kuruluşun gerçek adı olmasına; profil fotoğrafının ve kapak fotoğrafının sizi, şirketi veya markayı doğru bir şekilde temsil etmesine dikkat etmelisiniz. Biyografinin uzmanlık alanı veya şirket misyonundan bahsetmesi de önemli bir kriter olarak dikkat çekiyor. Twitter güvenlik ve gizlilik ayarları sayfasındaki “Tweet gizliliği” onay kutusunun işaretli olmadığından da emin olmalısınız. Twitter partner ajans aracılığı ile tüm bu düzenlemeleri doğru bir şekilde yapabilirsiniz.

Twitter hesap doğrulama işleminden geçtiğinizde Twitter, doğrulamak istediğiniz hesaba giriş yapmanızı ister. Ayrıca neden doğrulanma yapmanız gerektiği de anlatılır. Mavi tik alma talebinizi desteklemek için linkler de paylaşabilirsiniz. Bu nedenle düşünmek veya önceden planlamak istediğiniz bir şey olabilir. Twitter partner ajans, bu süreci sizin adınıza yönetebilir. Twitter doğrulama fiyatı karşılığı hizmet veren doğrulama şirketi, tüm doğrulama sürecini sizin adınıza kontrol altında tutuyor.

Twitter Mavi Tik Alma Süreci

Twitter mavi tik alma , başvurusu kolay bir uygulama. Ancak bu aşamaya kadar birçok şeyi yerine getirmiş olmalısınız. Twitter hesap doğrulama ajansı size bu konuda destek olacaktır. Twitter'da hesap doğrulanma yapmak için öncelikle profilinizi yeni veya güncel bilgilerle güncellemelisiniz. Bir telefon numarası ve e-posta adresinizi doğruladıktan sonra “doğrulanmış bir kullanıcı” için değerlendirme formu doldurmanız gerekiyor.

Twitter verified için şu maddeler yerine getirilmelidir;

·         Profilinizdeki resim, kapak fotoğrafı, ad ve soyadı, web sitesi ve biyografi gibi bilgileri tam olarak doldurulmalı.

·         Doğrulanmış telefon numarası eklenmeli ve e-posta adresi doğrulanmalı.

·         Doğum günü eklenmeli.

·         Tweetleriniz "genel" olarak düzenlenmeli.

·         Twitter'daki doğrulama formu doldurulmalı.

Önemli Not: Bir işletme profili değil de kişisel bir profilin doğrulanması için başvuruyorsanız, pasaport veya ehliyet gibi fotoğraflı bir kimliğinizin fotokopisine de ihtiyacınız olacak!

 Doğrulanmış Twitter Hesabı Avantajları

Doğrulanmış Twitter hesabı veya mavi rozeti görmek egonuzu biraz artırabilir. Ayrıca kesinlikle en azından mütevazı bir üne sahip olacaksınız. Bunun yanında mavi tik alma sonucu önemli ticari ve marka avantajları da sizi bekliyor.

İşletmenizi veya markanızı Twitter'da doğrulayabilmeniz için Twitter doğrulama şirketi ile çalışabilirsiniz. Sizi doğru yöntemlerle ve doğru adımlarla kısa sürede hedefe ulaştırabilen Twitter doğrulama şirketi, tahmininizden çok daha hızlı mesafe almanızı sağlar.

Peki, Twitter mavi tik alma ne gibi avantajlar sağlar?

·         Twitter hesap doğrulama ile takipçi sayısını artırabilirsiniz.

·         Doğrulanmış Twitter hesabı ile toplulukta güven ve saygı kazanırsınız.

·         Twitter mavi tik alma etkileyici bir hesap sahibi olmanızı sağlar.

·         Mavi tik alma sonrası grup DM'lerini devre dışı bırakabilirsiniz.

·         Doğrulanmış Twitter hesabı, diğer doğrulanmış kullanıcılarla her zaman daha yakın bir bağlantı kurmanıza olanak verir.

·         Beğenileriniz, yanıtlarınız ve doğrulanan diğer kullanıcıların retweetleri asla gizlenemez.

·         Mavi tik alma, içeriğinizin ve etkileşimlerinizin mümkün olan en fazla Twitter kullanıcısı tarafından görünmesini sağlar.

Twitter verified sürecinde bir kez kabul edilmediyseniz endişelenmeyin! 30 gün içinde tekrar deneyebilirsiniz. Twitter hesap doğrulama ajansı hizmetleri size bu aşamada yol gösterecektir!

Twitter Hesap Doğrulama Ajansı İle Şansınızı Artırın

Twitter hesap doğrulama işlemleri için şansınızı artıracak ve süreci hızlandıracak bazı önlemler alabilirsiniz. Twitter hesap doğrulama ajansı size bu konuda yol gösterecektir. Twitter mavi tik alma fiyatı karşılığı bu ayrıcalığa kısa sürede sahip olabilirsiniz. Mavi tik alma şansınızı artırmak için bazı öneriler var. Ancak bir Twitter kullanıcısının hesap doğrulama sürecini nasıl geçtiğine dair net olarak bir kriter belirlemek zor. Bu süreci yöneten Twitter hesap doğrulama ajansı, defalarca “doğrulama denemesi” yapmanızı engelleyebilir.

Twitter hesap doğrulama ajansı ile yürütülecek süreçte şu noktalara dikkat edilmelidir:

·         Twitter profili son iki haftadır sürekli etkin olmalı.

·         Başvurmadan önce hesabın gerçekten Twitter mavi tik alma sürecine hazır olup olmadığı kontrol edilmeli.

·         Doğrulama formunu doldurmadan önce iletilerle aktif olarak ilgilenilmeli.

·         Doğrulanmış diğer Twitter hesapları ile bağlantı kurulmalı. Bu, kişinin doğrulanma şansına sosyal bir kanıt niteliği taşır.

·         Birey olarak başvuru yapılacaksa mevcut işveren veya eski işverenlerle veya Twitter topluluğunun diğer üyeleri ile bağlantılar eklenmeli.

·         Eğer bir şirketseniz, size fon sağlayan ana şirketlerden bahsetmelisiniz.

·         Kuruluşlar Twitter biyografilerine bazı istatistikler ve özellikler eklemeli.

·         Bireyler, biyografide en büyük iş unvanını kullanmalı.

·         Bioda gerçek bir konum kullanılmalı.

·         Kişi profilleri için önemli bir şey yaptığınızı gösteren bir kapak fotoğrafı eklenmeli. Konferans konuşması gibi…

Tüm bu süreçte ilham almak için yakın zamanda doğrulanmış kullanıcıların listesini inceleyebilirsiniz. Ayrıca, takipçilerinizle iki ay ilgilenerek, iki yıl sizinle ilgilenmelerini sağlayabilir, daha fazla takipçi kazanabilirsiniz. Twitter partner ajans tüm bu süreçte bunun gibi doğru adımları adımı atmanızı sağlar. Bütçenize uygun Twitter mavi tik alma fiyatı karşılığı mavi tik alma süreci istediğiniz gibi ilerleyecek.

 ➡️İlginizi çekebilir: İnstagram Hesap Doğrulama Nasıl Yapılır ? 

 

➡️İlginizi çekebilir: Facebook Mavi Rozet Nasıl Alınır ?  

 

➡️İlginizi çekebilir: İnstagramda Silinen Hesabı Geri Kurtarma Nasıl Olur ?